Marjo Hazenberg Piano
music notes

Welkom op de website van Marjo Hazenberg.


Wilt u beginnen met pianospelen? Speelt u al piano en wilt u hulp en stimulans bij het uitzoeken en instuderen van nieuwe stukken? Dan bent u van harte welkom op mijn website.


Over Marjo Hazenberg

Ik begon met pianospelen toen ik 7 jaar oud was. Na mijn gymnasiumopleiding besloot ik naar het conservatorium te gaan. Ik ben een klassiek opgeleid pianiste en behaalde mijn diploma aan het Brabants conservatorium in Tilburg. Ik heb jarenlange ervaring in het lesgeven aan beginners en gevorderden van alle leeftijden. Naast de alom bekende klassieke meesterwerken, kunt u bij mij ook popsongs, jazz, blues en quatre-mains leren spelen.

Aan het einde van het schooljaar organiseer ik altijd een leerlingenconcert. Ik huur hiervoor een mooi concertzaaltje waarbij ook broertjes en zusjes, en opa’s en oma’s of vriendjes en vriendinnetjes welkom zijn. Het is uiteraard geen verplichting hieraan deel te nemen! Ik ben ook lid van de EPTA (European Piano Teachers Association). Dit is een vereniging voor gediplomeerde pianodocenten, die naast lezingen en studiedagen ook graadexamens organiseert, zodat ook leerlingen van privé-docenten aan examens kunnen deelnemen. Tevens fungeer ik bij deze graadexamens als jurylid.

piano

Contactgegevens

Pianopraktijk Marjo Hazenberg
Stationsstraat 30
5281 GE Boxtel